Tartsa Robolinho® robotfűnyíróját naprakészen

A Robolinho® szoftverfrissítésekkel robotfűnyírója mindig naprakész. A rendszeres frissítések mindig a legjobb tulajdonságokat és testreszabásokat valósítják meg közvetlenül a készüléken. Így biztos lehet abban, hogy  Robolinho® robotfűnyírója hatékonyan és megbízhatóan végzi munkáját. Ön és a robotfűnyírója már naprakész? Ha nem, ne késlekedjen!

Van egy vadonatúj Robolinho® robotfűnyírója?

Mi az AL-KO Gardentechnél folyamatosan fejlesztjük és javítjuk termékeinket és szolgáltatásainkat. Mindenekelőtt a szoftver területén ez nem ciklikusan történik, ezért a szoftver egy új verziója már ma elérhető lehet. Ezért javasoljuk minden Robolinho® robotfűnyíró tulajdonosnak, hogy ellenőrizze az aktuális szoftver verziót és szükség esetén frissítse azt. 

Az aktuális szoftver verzió: 2003A

A Robolinho® szoftverfrissítéssel Robolinho robotfűnyíróját kényelmesen, saját maga tudja aktualizálni  (Windows szoftver). 

Ehhez regisztráljon az alábbi űrlapon és töltse le azonnal az AL-KO Robolinho® szoftverfrissítést ingyen.  

Megjegyzés: Szoftverfrissítés jelenleg csak a Robolinho® 500 E, 500 I, 500 W, 700 E, 700 I, 700 W, 1200 E, 1200 I, 1200 W, 2000 E, 2000 I és 2000 W modellekhez lehetséges!

alist