AL-KO meggyőző minőség

Német tervezés - ausztriai gyártás

Mindig egy lépéssel tovább

Az AL-KO kerti gépeit Németországban tervezik. Több mint 40 éve, nem messze Günzburgban, a bajor-sváb Kötzben tervezzük és fejlesztjük kerti gépeinket, hogy összekapcsoljuk az innovációt, a legmagasabb minőséget és a legújabb technikát. Mindig a legjobbat keressük azzal az igénnyel, hogy egy darab jövőt teremtsünk. 

Meggyőző minőség

AL-KO, azt jelenti, fűnyírók gyártása Ausztriában. Stájerországban, a festői Obdachban 1966 óta gyártjuk a a kiváló minőségű kerti gépeink jelentős részét. A családi vállalkozásként vezetett cég rugalmasságával és biztonságával teljesíti folyamatosan a kereskedelmi partnereink és vásárlóink kívánságait.  


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.