Biztonság

Az AL-KO a minőséget szimbolizálja!  A minőség, amelyre számíthat és ami kényelmet ill. örömöt hoz az Ön életébe - ezt képviselik az AL-KO innovatív kerti gépei.

Biztonsági adatlapok

Az AL-KO biztonságtechnikai adatlapjai rendelkezésre állnak

Biztonság | AL-KO tanúsítványok

Tudjon meg többet a tanúsítványainkról

Biztonság | AL-KO CO2 információk a benzinmotorokhoz

Tudjon meg többet az AL-KO kerti gépekbe épített benzinmotorok CO2 értékeiről

Biztonság | AL-KO információk a REACH-rendelkezéshez

Itt talál információkat a REACH-rendelethez

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi mail címen: al-ko@al-ko.hu


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.