Köszönjük, hogy Ön az AL-KO kiváló minőségű termékét választotta. Meg vagyunk győződve, hogy Önnek sok öröme lesz az AL-KO termékekben. 

A termékregisztrációt egyszerűen és könnyen elvégezheti weboldalunk felületén. Ehhez, kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy felhasználói fiókot. 

Az online regisztrációval igazolja, hogy Öné a termék és így leegyszerűsödik a szerviz vagy garanciaigények lebonyolítása.  Természetesen tiszteletben tartjuk és védjük az Ön információit és teljesen bizalmasan kezeljük.  Az Ön adataival semmilyen körülmények között nem kereskedünk, nem adjuk el, nem terjesztjük ill. bármilyen módon harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé. Kérésére adatait adatbázisunkból eltávolítjuk.  


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.