Robotfűnyíró: tökéletesen ápolt gyep. Teljesen automata működés 2000m²-ig.

Csendesen, biztonságosan, a gyepet kímélő módon és gyakran (Smart Home vagy Smart Gardening rendszerhez csatlakoztatva) akár "okosan" is  dolgoznak a Robolinho® típusú fűnyíró robotok, mialatt Ön a szűkre szabott szabadidejét a családjával töltheti vagy egyszerűen csak kikapcsolódik. Az AL-KO által kifejlesztett kettős késrendszer - DCS (Double-Cut-System) – tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló mikro-kaszalék tökéletes biológiai trágyaként funkcionál. A Robolinho® robotfűnyírók nem csak teljesen automatikus és megbízható működésükkel győzik meg Önt, de dinamikus formatervükkel is leveszik a lábáról. Keskeny részekkel és akár 45%-os lejtőkkel is könnyedén megbirkóznak. A Robolinho® modellek ezen felül a legjobb teszteredményekkel rendelkeznek.

Több Info >

Termékszűrő
6 termékek találása
Cikkszám 123034 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 439 900 Ft 399 900 Ft
Cikkszám 119950 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 299 900 Ft 279 900 Ft
Cikkszám 119991 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 219 900 Ft 199 900 Ft
Cikkszám 119925 Csak 2 db van raktáron
355 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.