Robotfűnyíró: tökéletesen ápolt gyep. Teljesen automata működés 2000m²-ig.

Csendesen, biztonságosan, a gyepet kímélő módon és gyakran (Smart Home vagy Smart Gardening rendszerhez csatlakoztatva) akár "okosan" is  dolgoznak a Robolinho® típusú fűnyíró robotok, mialatt Ön a szűkre szabott szabadidejét a családjával töltheti vagy egyszerűen csak kikapcsolódik. Az AL-KO által kifejlesztett kettős késrendszer - DCS (Double-Cut-System) – tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló mikro-kaszalék tökéletes biológiai trágyaként funkcionál. A Robolinho® robotfűnyírók nem csak teljesen automatikus és megbízható működésükkel győzik meg Önt, de dinamikus formatervükkel is leveszik a lábáról. Keskeny részekkel és akár 45%-os lejtőkkel is könnyedén megbirkóznak. A Robolinho® modellek ezen felül a legjobb teszteredményekkel rendelkeznek.

Több Info >
9 termékek találása
Cikkszám 119991 Szállítható
Eddig 229 900 Ft 199 900 Ft *
Cikkszám 119999 Szállítható
Eddig 349 900 Ft 299 900 Ft *
Cikkszám 127618 Csak 8 db van raktáron
Eddig 349 900 Ft 299 900 Ft *
Cikkszám 119925 Csak 9 db van raktáron
Eddig 329 900 Ft 279 900 Ft *
Cikkszám 119965 Csak 1 db van raktáron
359 900 Ft *
Cikkszám 119950 Szállítható
Eddig 289 900 Ft 259 900 Ft *
Cikkszám 127570 Csak 2 db van raktáron
Eddig 449 900 Ft 399 900 Ft *
Cikkszám 127569 Elfogyott
Eddig 359 900 Ft 329 900 Ft *
Előnyök
AL-KO robotfűnyíró előnyök | Gyepápolás könnyedén

Gyepápolás könnyedén

A rendszeres vágásnak köszönhetően a gyep mindig formában van. A rendszeres trágyázásról a duplakéses technológia gondoskodik. A levágott füvet a gép közvetlenül a késházban finomra aprítja, majd visszafújja a gyepre. Így a zöld apríték természetes trágyaként hasznosul. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Egyszerű telepítés

Egyszerű telepítés

Állítsa fel és rögzítse a bázisállomást, fektesse le egyszer a határolókábelt a vágási terület köré és szúrja be talajszögekkel.  A határolókábel mindig megbízhatóan rögzíti a munkaterület határiait. Állítsa be a nyírási időket és már kész is. A határolókábel és a talajszögek benne vannak a szállítási tartalomban. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök| Önálló munkavégzés

Önálló munkavégzés

Az áttekinthető kezelőfelületen a Robolinho® programozása gyerekjáték, de irányíthatja Robolinho® készülékét AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül is.  Egyszerűen adja meg a kívánt nyírási időt a gépen vagy az alkalmazásban, amikor szeretné, hogy a robotfűnyíró működjön és már kész. Az áttekinthető kezelőfelület gyerekjátékká teszi a Robolinho® programozását. Ezután a Robolinho® már teljesen automatikusan nyír. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök | AL-KO Robolinho® kompatibilis az Amazon Alexa-val és IFTTT-vel

Kompatibilis az Amazon Alexa, az IFTTT és az  AL-KO inTOUCH alkalmazással

Wifi-képes Robolinho® modelleket ellenőrizze, kezelje, konfigurálja kényelmesen az AL-KO inTOUCH alkalmazáson, az Amazon Alexa és az IFTTT-n keresztül és kapcsolja össze más szolgáltatókkal és készülékekkel. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Kifinomult technológia

Kifinomult technika

A kompakt kialakításnak és az intelligens vezérlésének köszönhetően a Robolinho® robotfűnyírónak a szűk, legalább 60 cm széles átjárók sem jelentenek gondot. Felismeri az akadályokat, önállóan kikerüli őket és mindig a megfelelő időben tér vissza a bázisállomásra, ha utántöltésre van szüksége. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Egy tiszta megoldás

Egy tiszta megoldás

A duplakéses rendszer csökkenti a késház szennyeződéseit, tökéletes vágásképet biztosít és megtakarítja a levágott fű hulladékba juttatását.  A kés váltakozó, jobbra illetve balra indulásával a kés kétszer annyi ideig marad éles. A kések áthelyezésével az élettartam még egyszer megduplázható..  

AL-KO robotfűnyíró előnyök| AL-KO Robolinho® telepítés

Optimális kapaszkodóképesség

A Robolinho® az erős hajtásnak és a bordázott mintával ellátott kerekeknek köszönhetően rendkívül jól kapaszkodik. Akár 45 % emelkedővel is gond nélkül megbirkózik. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Időjárás független

Időjárástól független

A beépített esőérzékelővel választhatunk: ha esik az eső, a robot folytatja vagy szünetet tart.

AL-KO robotfűnyíró előnyök|Méretre vágottan

Méretre vágottan

A vágási magasság egyetlen mozdulattal, egyszerűen és gyorsan beállítható.

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Hazatérés gombnyomásra

Hazatérés gombnyomásra

A Home gombbal vagy az inTOUCH alkalmazás segítségével a fűnyírás bármikor megszakítható. Ebben az esetben a robotfűnyíró automatikusan visszatér a bázisállomásra.  Amikor az akku töltöttsége csökken, önállóan elmegy a bázisállomásra. A lítium-ion technológia biztosítja a gyors töltést memória effektus nélkül a hosszú élettartam mellett. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Bordázott futófelület

Bordázott futófelület

Sorozatban gyártott erős hajtás: A két erős hajtómű és a markáns profillal rendelkező kerekek kis fordulókört és kiváló tapadást biztosítanak.  

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Német tervezés osztrák gyártás

Made in ...

A jövő előhírnökét keresi? Megtalálta!  AL-KO kertigépek Németországban tervezve. Már több mint 50 éve tervezünk és fejlesztünk kertigépeket, amik az innováció szellemét ötvözik a magas minőséggel és modern technikával. Fűnyíróink nagy részét Ausztriában gyártjuk már 1966 óta.

Típusok

Robolinho® 500 E, 500 W és 500 

Robolinho® 500 teljesen automatikusan és biztonságos lenyírja az akár 500 m²-es fűterületet. Kis súlya és a nagy manőverezőképessége, az akár 60 cm szűk átjárón is, hatékony vágást biztosít. A bordázott mintával ellátott kerekeknek köszönhetően akár 45 %-os emelkedővel is megbirkózik. A Robolinho® 500 W a WLAN-kapcsolat és az AL-KO inTOUCH alkalmazás révén kényelmesen okos telefonról is irányítható.

Robolinho® 700 E, 700 W és 700 I
A Robolinho® 700 akár 700 m² fűterületet is levág. A nagy szabad magasságnak köszönhetően magasabb, sűrűbb fűben is problémamentesen nyír. A dupla késes vágómű 22 cm vágószélességgel tiszta vágási eredményt biztosít. A beépített esőérzékelőnek köszönhetően lehetősége van arra, hogy a Robolinho® munkáját esőben szüneteltesse.

Robolinho® 1100 és 1100 I
A Robolinho® 1100 a cserélhető, színes motorháztetővel nem csak színt hoz a kertjébe, hanem megbízhatóan gondoskodik akár 700 m² gyepfelület vágásáról is. A kettős késrendszer technológia mindig gondoskodik a fű természetes trágyázásáról, mert a levágott füvet közvetlenül a fűnyíróházban finomra aprítja és a fűbe visszaszórja. Az inTOUCH alkalmazás a Robolinho® 1100 I típusnál elérhető. Más okos kerthez (Smart Garden ) és okos otthonhoz (Smart Home Systeme ) való csatlakozás pl. innogy-val lehetséges.

Robolinho® 1150 W

Az új Robolinho® 1150 W akár 1000 m² fűterületettel is biztonságosan megbírkózik és max. 100 perc a nyírási idő, mielőtt önállóan visszatérne a bázisállomásra. A biztonsági érzékelők megóvják sérülésektől és a lopástól. A WLAN-Modulnak köszönhetően okos telefonról és az inTOUCH alkalmazásról útközben is egyszerűen irányítható.  

Robolinho® 1200 E és 1200 W
A Robolinho® 1200 ideális akár 1.200 m² fűterület lenyírásához és komplett kertekhez is. 23 cm vágószélességgel és egy praktikus esőérzékelővel rendelkezik, így esőben a vágást tetszőlegesen fel tudja függeszteni. A hat tetszés szerint beállítható kiindulási pont teszi tökéletessé a robotfűnyírót a komplett kerthez. Összehasonlítva a Robolinho® 700-al kétszer olyan hosszan, 140 percig tudja nyírni a füvet. A Robolinho® 1200 W természetesen útközben is irányítható az alkalmazáson keresztül.

Robolinho® 2000 W
A Robolinho® 2000 a Robolinho család legerősebb tagja és akár 2.000 m² fűterülettel is megbirkózik. Kilenc belépési pontot lehet tetszés szerint beállítani, hogy akár a kert távolabbi területeit és a 60 cm-es szűk átjárót is könnyen elérhesse. A nagyteljesítményű akkumulátornak köszönhetően akár 240 percig is tudja nyírni a füvet. A Robolinho® 2000 W természetesen kompatibilis az okos otthonnal (Smart Home) és okos telefonról vagy tabletről kényelmesen irányítható.

Robolinho® 3100 és 3100 I

A Robolinho® 3100 akár 1.200 m² területet is teljesen automatikusan és biztonságosan lenyír. A dupla késes technológián kívül az alapfelszereltséghez tartozik az esőérzékelő és a lehetőség, a kilenc különböző belépési pont szabad kiválasztása. Így a nehezen elérhető területeket is a kertben megbízhatóan levágja. A robotfűnyírót egy második bázis állomással is lehet működtetni egy külön gyepfelületen. Az inTOUCH alkalmazás a Robolinho® 3100 I típusnál elérhető. Más okos kerthez (Smart Garden ) és okos otthonhoz (Smart Home Systeme ) való csatlakozás pl. innogy-val lehetséges. 

Robolinho® 4100 és 4100 I
A Robolinho® család legnagyobb tagja az akár 2.000 m² felület levágásával, különlegesen hatékony teljesítményével és környezetbarát munkavégzésével győz meg minket. Egy erőteljes működés, a kerekek jó meghajtása továbbá a nagy területi szabadság biztosítja a teljesen automatikus, napi működést. Az áttekinthető LCD kijelzőn keresztül kényelmes a gép kezelése, a vágásmagasság elektronikusan gombnyomással beállítható. Az inTOUCH alkalmazás a Robolinho® 4100 I típusnál elérhető. Más okos kerthez (Smart Garden ) és okos otthonhoz (Smart Home Systeme ) való csatlakozás pl. innogy-val lehetséges.

Okos kerti munkaAz AL-KO inTouch okos kert (Smart Garden) alkalmazással és a Smart Cloud -dal a Robolinho®-t és a további okos kertigépeket az intelligens átfogó megoldásokhoz kapcsolhatja, hogy a kerti munka játékosan könnyű legyen. 

A legfontosabb jellemzők áttekintése:

Kezelés

I Manuális állomáskeresés illetve tájolás
Manuális kezdés és leállítás
I Hangvezérlés pl: Amazon Alexa révén
I Kapcsolat más okos kerti gépekkel és web szolgáltatásokon keresztül IFTTT
I Robolinho® elválasztása, ha hosszabb ideig távol van
I Szerviz jelentés küldése közvetlenül a kereskedőnek

Konfiguráció
I Telepítési útmutató lépésről lépésre
I Vágási program és vágási idő beállítása
I Belépési pontok kijelölése
I Az esőérzékelő be-és kikapcsolása
I Adjon egyedi becenevet a Robolinho®-hoz
I Software frissítésekkel tartsa naprakészen a Robolinho®-t

Állapot ellenőrzés
I Az aktuális tevékenység kijelzése ( pl.üzemben van vagy töltésen )
I  Hibajelentés E-Mail-en, SMS-ben vagy Push üzenettel, ha probléma van a készülékkel
I Aktuális akkumulátor töltöttség kijelzése
I Információ a következő belépéshez ill. a hátralévő belépési időhöz

AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazás
Az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazással a fűnyírás és a kertápolás egy új dimenziója tárul Ön elé. Ezen felül a Robolinho®-t okos otthonával és más inteligens kerti eszközeivel is összekötheti. Az alkalmazással, valamint az AL-KO Smart Cloud szolgáltatással például egyszerűen beállíthatja és ésszerűen automatizálhatja a folyamatokat, bárhonnan irányíthatja a kompatibilis eszközöket mint a Robolinho® valamint hasznos infármációkat tudhat meg eszközeihez és kertjéhez. Ez nem csak költséget és energiát spórolhat, de még az értékes idejét is.

Töltse le az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazást:

I Nyissa meg a Google Play-Store vagy az Apple App-Store alkalmazást.
I
Keresse az AL-KO, inTOUCH, Robolinho vagy AL-KO inTOUCH kifejezéseket.
I Töltse le az alkalmazást és installálja okostelefonjára.
I Jelentkezzen be az AL-KO Shopban is használt belépési adataival.

Az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazással átélheti a kertészkedés digitális világát.

Az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazás tartalma:
I Csatlakoztassa és vezérelje Robolinho® robotfűnyíróját
I Adjon hozzá további eszközöket az AL-KO világából
I A gyakran ismételt kérdések termékspecifikus megjelenítése
I Találja rá gyorsan a megfelelő tartozékokra és pótalkatrészekre 
I Ismerje meg termékspecifikus ápolási és használati tanácsainkat
I Naprakész tippek és trükkök kertivilágunkból
I Ismerje meg az AL-KO Gardentech újdonságait

Az AL-KO inTOUCH alkalmazást megtalálja a Google Play-Store -ban és az  Apple App-Store -ban is.

Az I-modellek esetében lehetőség van az Innogy SmartHome-mal való összekötésre. Ehhez mindössze egy Innogy SmartHome központra és egy Lemonbeat-Dongle-re van szüksége.

Robotfűnyíró | AL-KO Robotfűnyíró telepítése

TelepítésErre ügyeljen a Robolinho® robotfűnyíró telepítése során: 

I A határolókábelek minimum távolsága 15 cm faltól és 25 cm szegély közeli vágást tesz lehetővé
I Helyezze el a határolókábelt a vágási terület körül
I Telepítse a bázisállomást időjárásvédett helyre
I A Robolinho® robotfűnyíró 60 cm keskeny átjárón is gond nélkül áthalad
I A Robolinho® robotfűnyíró akár 45%-os emelkedőre is felkapaszkodik
I Az akadályok, mint például virágágyások vagy a medence határolókábellel van körülkerítve

A robotfűnyíró telepítése még kényelmesebb, ha ezt az Ön Robolinho® szakkereskedője a helyszínen végzi el. Robolinho® szakkereskedők. Kérésére szívesen segít Önnek tanácsokkal és tettekkel.

Néhány lépés és a Robolinho® robotfűnyíró már használható is:

I Bázisállomás felállítása és rögzítése 
I Határolókábelek elhelyezése a lenyírandó területre
I Működési időt beprogramozni
I Kész

Telepítő szolgáltatás

A telepítő szolgálatunk tartósan kedvező áron biztosítja Önnek az AL-KO robotfűnyíró beüzemelését.

Előnyök:

I Robotfűnyírók és telepítés első kézből
I Telepítés és üzembehelyezés tartósan kedvező áron

A telepítés díja a következő szolgáltatásokat tartalmazza: 

I Tervezés/Tanácsadás a telepítéskor Beratung bei der Installation
I Egyszeri kiszállás a telepítendő telekhez (országszerte)
I
A speciális határoló kábel föld feletti lefektetése (adott esetben tartozékként)
I A robotfűnyírók alapbeállítása
I
Rövid bevezetés a robotfűnyírók működésébe

Foglalja le most azonnal a robotfűnyíró telepítési szolgáltatást garantáltan kedvező áron ezen a linken.

További videók

Extrém halkan és hatékonyan füvet vágni

Rossz idő, ebéd szünet, hétvége vagy munkaszüneti nap? A kertápolás során Önnek ez nem okoz többet gondot, hiszen AL-KO fűnyíró robotjaink erőteljes, 3400 rpm fordulatszámú motorjukkal minden kihívást játszva leküzdenek. A gumírozott, speciális profilú kerekek lehetővé teszik a fűnyírást akár 45%-os emelkedőn is. Zajnyomásukkal extrém csendesek is, így működésük sosem zavarja sem Önt, sem a szomszédjait.

A vágási időket egyszerűen az igényei szerint adja be a könnyen áttekinthető kezelőfelület segítségével. Robotjaink random elven működnek. Egy integrált logikai áramkör garantálja, hogy kertjének minden egyes darabja rendesen le legyen nyírva. A tökéletes nyírási eredményt a kettős vágókés rendszer biztosítja. A vágás magassága 7 fokozatban központilag állítható be. A vágási területet egy speciális kábellel határolja körbe, amely legfeljebb 10 cm mélyre helyezhető el a földben. Ha saját maga telepítené a gépeket használjon hozzá talajszeget a szortimentünkből.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.