Új Robolinho® Design 2023

Az új Robolinho® robotfűnyíró

Könnyed gyepápolás stílusosanTöbb idő a családra és a barátokra, vagy csak pihenjen, amíg a Robolinho® csendesen és biztonságosan nyírja a gyepet - tökéletes eredménnyel!


Az AL-KO Robolinho® robotfűnyírók nemcsak csendesen, biztonságosan és kíméletesen dolgoznak, hanem csatlakoztathatók az intelligens otthonhoz vagy intelligens kertészeti rendszerhez is, ami további kényelmet biztosít.

Az AL-KO által kifejlesztett Double-Cut rendszer minden alkalommal pontos és tökéletes vágást biztosít. A finomra vágott nyesedékek pedig természetes gyeptrágyaként használhatók. A Robolinho® robotfűnyírók akár 45%-os szűk helyeket és lejtőket is képesek kezelni, így minden alkalommal tökéletesen ápolt gyepet biztosítanak.

Íme az újdonságok:

Új motorháztető kialakítás| AL-KO Robolinho® robotfűnyíró

 Vadonatúj dizájn

A motorháztető csillogó új kialakítása és a karcsúbb házszerkezet tökéletesen illeszkedik a modern kertbe. Az áttetsző fedél lehetővé teszi az összes kezelőszerv megtekintését.


Nagy hasmagasság hátul | AL-KO Robolinho® robotfűnyró

Nagy hasmagasság hátul

Az új Robolinho® lenyűgöző, 120 mm-es hasmagassággal rendelkezik hátul. Ez csökkenti annak kockázatát, hogy a robotfűnyíró elakadjon egyenetlen terepen.

Erőteljes kerekek | AL-KO Robolinho® robotfűnyíró

Erőteljes kerekek

Az erősen profilozott hajtókerekek akár 45%-os emelkedőkön is erős tapadást biztosítanak a Robolinho® számára, és optimális manőverezést egyenetlen terepen is.

Akadályok észlelése | AL-KO Robolinho® robotfűnyíró

Akadályok észlelése

Az érzékelővel vezérelt, átfogó elülső védelmi eszköz felismeri az akadályokat és elkerüli azokat a hatékony és biztonságos fűnyírás érdekében.

Vágási magasság beállítása | AL-KO Robolinho® robotfűnyíró

Vágási magasság beállítása

A vágási magasság egyszerűen, 25 mm-ről 55 mm-re állítható egyetlen gombnyomással az LCD-kijelzőn található kezelőpanel segítségével.

Könnyű hozzáférés az inTOUCH alkalmazáshoz | AL-KO Robolinho® robotfűnyíró

Könnyű hozzáférés az inTOUCH alkalmazáshoz

Olvassa be a Robolinho® alján található termékcímkén található QR-kódot és automatikusan és gyorsan csatlakoztathatja az inTOUCH alkalmazáshoz.

Az új Robolinho® robotfűnyíró |Előnyök

A Robolinho® erre is képes:

 A 60 cm széles szűk átjárók sem jelentenek gondot további telepítés nélkül
Csendes ,60 dB(A)
Akár  45 % emelkedővel is megbirkózik a  nagy tapadású profilozott hajtókerekeknek köszönhetően 
Szuper finomra vágott fűnyesedék az egyedülálló mulcsozó pengerendszernek köszönhetően
 Helytakarékos parkolás az oldalirányú érintkezésnek köszönhetően 
Minden helyzetben biztonságos a kiterjedt érzékelőtechnológiának köszönhetően
 Minden új modell alapfelszereltségként kompatibilis az Amazon Alexa, IFTTT és az AL-KO inTOUCH alkalmazással

Az új modellek áttekintése:

Cikkszám 123032 Csak 1 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 299 900 Ft 279 900 Ft *
Cikkszám 127695 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 359 900 Ft 329 900 Ft *
Cikkszám 123033 Csak 3 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 369 900 Ft 339 900 Ft *
Cikkszám 127696 Csak 3 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 409 900 Ft 379 900 Ft *
Cikkszám 123034 Elfogyott
419 900 Ft *
Cikkszám 127697 Csak 4 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 499 900 Ft 449 900 Ft *

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.