Új Robolinho® Design 2023

Az új Robolinho® robotfűnyíró

Könnyed gyepápolás stílusosanTöbb idő a családra és a barátokra, vagy csak pihenjen, amíg a Robolinho® csendesen és biztonságosan nyírja a gyepet - tökéletes eredménnyel!


Az AL-KO Robolinho® robotfűnyírók nemcsak csendesen, biztonságosan és kíméletesen dolgoznak, hanem csatlakoztathatók az intelligens otthonhoz vagy intelligens kertészeti rendszerhez is, ami további kényelmet biztosít.

Az AL-KO által kifejlesztett Double-Cut rendszer minden alkalommal pontos és tökéletes vágást biztosít. A finomra vágott nyesedékek pedig természetes gyeptrágyaként használhatók. A Robolinho® robotfűnyírók akár 45%-os szűk helyeket és lejtőket is képesek kezelni, így minden alkalommal tökéletesen ápolt gyepet biztosítanak.

Íme az újdonságok:

Új motorháztető kialakítás| AL-KO Robolinho® robotfűnyíró

 Vadonatúj dizájn

A motorháztető csillogó új kialakítása és a karcsúbb házszerkezet tökéletesen illeszkedik a modern kertbe. Az áttetsző fedél lehetővé teszi az összes kezelőszerv megtekintését.


Nagy hasmagasság hátul | AL-KO Robolinho® robotfűnyró

Nagy hasmagasság hátul

Az új Robolinho® lenyűgöző, 120 mm-es hasmagassággal rendelkezik hátul. Ez csökkenti annak kockázatát, hogy a robotfűnyíró elakadjon egyenetlen terepen.

Erőteljes kerekek | AL-KO Robolinho® robotfűnyíró

Erőteljes kerekek

Az erősen profilozott hajtókerekek akár 45%-os emelkedőkön is erős tapadást biztosítanak a Robolinho® számára, és optimális manőverezést egyenetlen terepen is.

Akadályok észlelése | AL-KO Robolinho® robotfűnyíró

Akadályok észlelése

Az érzékelővel vezérelt, átfogó elülső védelmi eszköz felismeri az akadályokat és elkerüli azokat a hatékony és biztonságos fűnyírás érdekében.

Vágási magasság beállítása | AL-KO Robolinho® robotfűnyíró

Vágási magasság beállítása

A vágási magasság egyszerűen, 25 mm-ről 55 mm-re állítható egyetlen gombnyomással az LCD-kijelzőn található kezelőpanel segítségével.

Könnyű hozzáférés az inTOUCH alkalmazáshoz | AL-KO Robolinho® robotfűnyíró

Könnyű hozzáférés az inTOUCH alkalmazáshoz

Olvassa be a Robolinho® alján található termékcímkén található QR-kódot és automatikusan és gyorsan csatlakoztathatja az inTOUCH alkalmazáshoz.

Az új Robolinho® robotfűnyíró |Előnyök

A Robolinho® erre is képes:

 A 60 cm széles szűk átjárók sem jelentenek gondot további telepítés nélkül
Csendes ,60 dB(A)
Akár  45 % emelkedővel is megbirkózik a  nagy tapadású profilozott hajtókerekeknek köszönhetően 
Szuper finomra vágott fűnyesedék az egyedülálló mulcsozó pengerendszernek köszönhetően
 Helytakarékos parkolás az oldalirányú érintkezésnek köszönhetően 
Minden helyzetben biztonságos a kiterjedt érzékelőtechnológiának köszönhetően
 Minden új modell alapfelszereltségként kompatibilis az Amazon Alexa, IFTTT és az AL-KO inTOUCH alkalmazással

Az új modellek áttekintése:

Cikkszám 123032 Csak 4 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 319 900 Ft 289 900 Ft
Cikkszám 127695 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 359 900 Ft 329 900 Ft
Cikkszám 123033 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 369 900 Ft 339 900 Ft
Cikkszám 127696 Csak 3 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 409 900 Ft 379 900 Ft
Cikkszám 123034 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 439 900 Ft 399 900 Ft
Cikkszám 127697 Csak 7 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 499 900 Ft 449 900 Ft

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.