Nem találhatók szűrők
A termék nem található.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Előnyök az Ön számára

Az új Robolinho® robotfűnyíróAL-KO robotfűnyíró előnyök | Gyepápolás könnyedén

Gyepápolás könnyedén

A rendszeres vágásnak köszönhetően a gyep mindig formában van. A rendszeres trágyázásról a duplakéses technológia gondoskodik. A levágott füvet a gép közvetlenül a késházban finomra aprítja, majd visszafújja a gyepre. Így a zöld apríték természetes trágyaként hasznosul. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Egyszerű telepítés

Egyszerű telepítés

Állítsa fel és rögzítse a bázisállomást, fektesse le egyszer a határolókábelt a vágási terület köré és szúrja be talajszögekkel.  A határolókábel mindig megbízhatóan rögzíti a munkaterület határiait. Állítsa be a nyírási időket és már kész is. A határolókábel és a talajszögek benne vannak a szállítási tartalomban. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök| Önálló munkavégzés

Önálló munkavégzés

Az áttekinthető kezelőfelületen a Robolinho® programozása gyerekjáték, de irányíthatja Robolinho® készülékét AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül is.  Egyszerűen adja meg a kívánt nyírási időt a gépen vagy az alkalmazásban, amikor szeretné, hogy a robotfűnyíró működjön és már kész. Az áttekinthető kezelőfelület gyerekjátékká teszi a Robolinho® programozását. Ezután a Robolinho® már teljesen automatikusan nyír. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök | AL-KO Robolinho® kompatibilis az Amazon Alexa-val és IFTTT-vel

Kompatibilis az Amazon Alexa, az IFTTT és az  AL-KO inTOUCH alkalmazással

Wifi-képes Robolinho® modelleket ellenőrizze, kezelje, konfigurálja kényelmesen az AL-KO inTOUCH alkalmazáson, az Amazon Alexa és az IFTTT-n keresztül és kapcsolja össze más szolgáltatókkal és készülékekkel. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Kifinomult technológia

Kifinomult technika

A kompakt kialakításnak és az intelligens vezérlésének köszönhetően a Robolinho® robotfűnyírónak a szűk, legalább 60 cm széles átjárók sem jelentenek gondot. Felismeri az akadályokat, önállóan kikerüli őket és mindig a megfelelő időben tér vissza a bázisállomásra, ha utántöltésre van szüksége. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Egy tiszta megoldás

Egy tiszta megoldás

A duplakéses rendszer csökkenti a késház szennyeződéseit, tökéletes vágásképet biztosít és megtakarítja a levágott fű hulladékba juttatását.  A kés váltakozó, jobbra illetve balra indulásával a kés kétszer annyi ideig marad éles. A kések áthelyezésével az élettartam még egyszer megduplázható..  

AL-KO robotfűnyíró előnyök| AL-KO Robolinho® telepítés

Optimális kapaszkodóképesség

A Robolinho® az erős hajtásnak és a bordázott mintával ellátott kerekeknek köszönhetően rendkívül jól kapaszkodik. Akár 45 % emelkedővel is gond nélkül megbirkózik. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Időjárás független

Időjárástól független

A beépített esőérzékelővel választhatunk: ha esik az eső, a robot folytatja vagy szünetet tart.

AL-KO robotfűnyíró előnyök|Méretre vágottan

Méretre vágottan

A vágási magasság egyetlen mozdulattal, egyszerűen és gyorsan beállítható.

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Hazatérés gombnyomásra

Hazatérés gombnyomásra

A Home gombbal vagy az inTOUCH alkalmazás segítségével a fűnyírás bármikor megszakítható. Ebben az esetben a robotfűnyíró automatikusan visszatér a bázisállomásra.  Amikor az akku töltöttsége csökken, önállóan elmegy a bázisállomásra. A lítium-ion technológia biztosítja a gyors töltést memória effektus nélkül a hosszú élettartam mellett. 

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Bordázott futófelület

Bordázott futófelület

Sorozatban gyártott erős hajtás: A két erős hajtómű és a markáns profillal rendelkező kerekek kis fordulókört és kiváló tapadást biztosítanak.  

AL-KO robotfűnyíró előnyök | Német tervezés osztrák gyártás

Made in ...

A jövő előhírnökét keresi? Megtalálta!  AL-KO kertigépek Németországban tervezve. Már több mint 50 éve tervezünk és fejlesztünk kertigépeket, amik az innováció szellemét ötvözik a magas minőséggel és modern technikával. Fűnyíróink nagy részét Ausztriában gyártjuk már 1966 óta.

Típusok

Robolinho® 300 E

Robolinho® 500 teljesen automatikusan és biztonságos lenyírja az akár 300 m²-es fűterületet. Kis súlya és a nagy manőverezőképessége, az akár 60 cm szűk átjárón is, hatékony vágást biztosít. A bordázott mintával ellátott kerekeknek köszönhetően akár 30 %-os emelkedővel is megbirkózik. Egy akkumulátor töltéssel, 20 cm vágószélességével kb. 45 a fűnyírási idő.


Robolinho® 450 W

Az AL-KO robotfűnyíró legkisebb szólója ideális a kicsi, összetett kertekbe.Kompakt kialakításának és intelligens vezérlésének köszönhetően eléri a legkisebb sarkokat és a keskeny átjárókat, és akár 35%-os lejtőn is képes haladni. Lehetsége van egy másik bázisállomás telepítésére is.


Robolinho® 500 E, 500 W 

A Robolinho® 500 akár 500 m² fűterületet is levág. Kis súlya és a nagy manőverezőképessége, az akár 60 cm szűk átjárón is, hatékony vágást biztosít. A profilozott hajtókerekeknek köszönhetően akár 45%-os lejtőkkel is megbírkózik. Egy töltéssel egyszerre 55 percig nyír. A Wlan kapcsolatnak és az AL-KO inTOUCH alkalmazásnak köszönhetően a Robolinho® 500 W kényelmesen vezérelhető okos telefonnal, Amazon Alexa vagy IFTTT-vel is. A Robolinho® 500 többszörös tesztgyőztesünk.

Robolinho® 700 W

Robolinho® 700 W akár 700 m² gyepfelületet is levág. A magasabb hasmagasságának köszönhetően könnyeben kezeli a hosszabb és sűrűbb füvet is. A 22 cm-es vágási szélességű kétkéses fűnyíró tiszta fűnyírási eredményt biztosít. Egy akkumulátor töltéssel akár egy órán keresztül is önállóan dolgozik. A beépített esőérzékelőnek köszönhetően eső esetén szüneteltetheti a Robolinho® robotot.


Robolinho® 1150 W

Az új Robolinho® 1150 W akár 1000 m² fűterülettel is biztonságosan megbirkózik és max. 100 perc a nyírási idő, mielőtt önállóan visszatérne a bázisállomásra. A biztonsági érzékelők megóvják sérülésektől és a lopástól. A WLAN-Modulnak köszönhetően okos telefonról és az inTOUCH alkalmazásról útközben is egyszerűen irányítható.  

Robolinho® 1200 W
A Robolinho® 1200 ideális akár 1.200 m² fűterület lenyírásához és komplett kertekhez is. 23 cm vágószélességgel és egy praktikus esőérzékelővel rendelkezik, így esőben a vágást tetszőlegesen fel tudja függeszteni. A hat tetszés szerint beállítható kiindulási pont teszi tökéletessé a robotfűnyírót a komplett kerthez. Összehasonlítva a Robolinho® 700-al kétszer olyan hosszan, 140 percig tudja nyírni a füvet. A Robolinho® 1200 W természetesen útközben is irányítható az alkalmazáson keresztül.

Robolinho® 2000 W
A Robolinho® 2000 a Robolinho család legerősebb tagja és akár 2.000 m² fűterülettel is megbirkózik. Kilenc belépési pontot lehet tetszés szerint beállítani, hogy akár a kert távolabbi területeit és a 60 cm-es szűk átjárót is könnyen elérhesse. A nagyteljesítményű akkumulátornak köszönhetően akár 240 percig is tudja nyírni a füvet. A Robolinho® 2000 W természetesen kompatibilis az okos otthonnal (Smart Home) és okos telefonról vagy tabbletről kényelmesen irányítható.

Okos kerti munka

A legfontosabb jellemzők áttekintése:

Kezelés

I Manuális állomáskeresés illetve tájolás
Manuális kezdés és leállítás
I Hangvezérlés pl: Amazon Alexa révén
I Kapcsolat más okos kerti gépekkel és web szolgáltatásokon keresztül IFTTT
I Robolinho® elválasztása, ha hosszabb ideig távol van
I Szerviz jelentés küldése közvetlenül a kereskedőnek

Konfiguráció
I Telepítési útmutató lépésről lépésre
I Vágási program és vágási idő beállítása
I Belépési pontok kijelölése
I Az esőérzékelő be-és kikapcsolása
I Adjon egyedi becenevet a Robolinho®-hoz
I Software frissítésekkel tartsa naprakészen a Robolinho®-t

Állapot ellenőrzés
I Az aktuális tevékenység kijelzése ( pl.üzemben van vagy töltésen )
I  Hibajelentés E-Mail-en, SMS-ben vagy Push üzenettel, ha probléma van a készülékkel
I Aktuális akkumulátor töltöttség kijelzése
I Információ a következő belépéshez ill. a hátralévő belépési időhöz

AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazás
Az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazással a fűnyírás és a kertápolás egy új dimenziója tárul Ön elé. Ezen felül a Robolinho®-t okos otthonával és más inteligens kerti eszközeivel is összekötheti. Az alkalmazással, valamint az AL-KO Smart Cloud szolgáltatással például egyszerűen beállíthatja és ésszerűen automatizálhatja a folyamatokat, bárhonnan irányíthatja a kompatibilis eszközöket mint a Robolinho® valamint hasznos infármációkat tudhat meg eszközeihez és kertjéhez. Ez nem csak költséget és energiát spórolhat, de még az értékes idejét is.

Töltse le az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazást:

I Nyissa meg a Google Play-Store vagy az Apple App-Store alkalmazást.
I
Keresse az AL-KO, inTOUCH, Robolinho vagy AL-KO inTOUCH kifejezéseket.
I Töltse le az alkalmazást és installálja okostelefonjára.
I Jelentkezzen be az AL-KO Shopban is használt belépési adataival.

Az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazással átélheti a kertészkedés digitális világát.

Az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazás tartalma:
I Csatlakoztassa és vezérelje Robolinho® robotfűnyíróját
I Adjon hozzá további eszközöket az AL-KO világából
I A gyakran ismételt kérdések termékspecifikus megjelenítése
I Találja rá gyorsan a megfelelő tartozékokra és pótalkatrészekre 
I Ismerje meg termékspecifikus ápolási és használati tanácsainkat
I Naprakész tippek és trükkök kertivilágunkból
I Ismerje meg az AL-KO Gardentech újdonságait

Az AL-KO inTOUCH alkalmazást megtalálja a Google Play-Store -ban és az  Apple App-Store -ban is.

Az I-modellek esetében lehetőség van az Innogy SmartHome-mal való összekötésre. Ehhez mindössze egy Innogy SmartHome központra és egy Lemonbeat-Dongle-re van szüksége.

Robotfűnyíró | AL-KO Robotfűnyíró telepítése

Telepítés

Néhány lépés és a Robolinho® robotfűnyíró már használható is:

I Bázisállomás felállítása és rögzítése 
I Határolókábelek elhelyezése a lenyírandó területre
I Működési időt beprogramozni
I Kész

Telepítő szolgáltatás

A telepítő szolgálatunk tartósan kedvező áron biztosítja Önnek az AL-KO robotfűnyíró beüzemelését.

Előnyök:

I Robotfűnyírók és telepítés első kézből
I Telepítés és üzembehelyezés tartósan kedvező áron

A telepítés díja a következő szolgáltatásokat tartalmazza: 

I Tervezés/Tanácsadás a telepítéskor Beratung bei der Installation
I Egyszeri kiszállás a telepítendő telekhez (országszerte)
I
A speciális határoló kábel föld feletti lefektetése (adott esetben tartozékként)
I A robotfűnyírók alapbeállítása
I
Rövid bevezetés a robotfűnyírók működésébe

Foglalja le most azonnal a robotfűnyíró telepítési szolgáltatást garantáltan kedvező áron ezen a linken.

További videók

Extrém halkan és hatékonyan füvet vágni

Rossz idő, ebéd szünet, hétvége vagy munkaszüneti nap? A kertápolás során Önnek ez nem okoz többet gondot, hiszen AL-KO fűnyíró robotjaink erőteljes, 3400 rpm fordulatszámú motorjukkal minden kihívást játszva leküzdenek. A gumírozott, speciális profilú kerekek lehetővé teszik a fűnyírást akár 45%-os emelkedőn is. Zajnyomásukkal extrém csendesek is, így működésük sosem zavarja sem Önt, sem a szomszédjait.

A vágási időket egyszerűen az igényei szerint adja be a könnyen áttekinthető kezelőfelület segítségével. Robotjaink random elven működnek. Egy integrált logikai áramkör garantálja, hogy kertjének minden egyes darabja rendesen le legyen nyírva. A tökéletes nyírási eredményt a kettős vágókés rendszer biztosítja. A vágás magassága 7 fokozatban központilag állítható be. A vágási területet egy speciális kábellel határolja körbe, amely legfeljebb 10 cm mélyre helyezhető el a földben. Ha saját maga telepítené a gépeket használjon hozzá talajszeget a szortimentünkből.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.