AL-KO AKKUS VÁGÓ GS 7,2 LI MULTICUTTER

Termék szám: 113371 Csak 5 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Az ütős megoldás bokorhoz, gyephez, sövényhez és dísz vágásokhoz.Könnyű, kézreálló, erős
  • Nincs memóriahatás - a lítiumionos technológiának köszönhetően bármikor tölthető
  • Egyszerű, gyors késcsere
  • Csekély mértékű önkisülés és hosszú élettartam
  • Fűterelővel és töltőkábellel

Gyakran vásárolják együtt

32 900 Ft
Ez a termék
13 900 Ft
Csak 9 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

46 800 Ft *

Élvonalbeli megoldás cserjékhez, pázsitokhoz, sövényekhez és dísznövények vágásához

Ezzel a könnyű, de nagy teljesítményű akkumulátorral kábel és benzintől függetlenül dolgozhat. A gyorscserélő rendszernek köszönhetően a kések pár másodperc alatt kicserélhetők, szerszám használata és a kéz bepiszkolása nélkül, a lakattartó pedig segít megelőzni az akkus vágó véletlen beindítását. A Li-Ion 7,2V / 2 Ah akkumulátor üzemideje akár 50 perc is lehet, és bármikor újratölthető anélkül, hogy ez befolyásolná az akkumulátor memóriáját.

Az Ön előnyei

1, 2 - és kész!

1, 2 - és kész!

A gyors késcserélő rendszernek köszönhetően a késeket pár másodperc alatt ki lehet cserélni - szerszámok használata vagy az ujjak bepiszkolódása nélkül.

2-ből 1-et

2-ből 1-et

A fűollóval egyszerűen lenyírható a gyepszegély, miközben a sövényvágóval könnyedén formára nyírni sövényt, bokrot, cserjét.

Nyírás szárral

Nyírás szárral

Az optimális hosszabbító nyélnek köszönhetően hosszabb szakaszok is kényelmesen és fárasztó hajolgatás nélkül vághatók.

Nagy teljesítmény

Nagy teljesítmény

Az extra erős 7,2 V-os lítiumionos akkumulátor erős vágóerővel hosszú munkaidőt biztosít.

Technikai adatok

Terület teljesítmény (m2) 32 QM
Nettó súly kg 0.55 KG
Bruttó súly kg 1.6 KG
Doboz méret hossza (cm) 37 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 79
Vágásszélesség cm-ben 8 CM
Lánchossz cm-ben 16 CM
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (3.59MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (128.57KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.