SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ TS 400 ECO

Termék szám: 113594 Szállításra kész
400W, 8000l/h, emelőmagasság 6m, 30mm, ca. 800 üzemóra -1 év garancia al ko szennyvíz szivattyú ,al-ko szennyvíz szivattyú ,al-ko szennyvíz szivattyú ts 400 eco ,al-ko ts 400 eco szennyvíz szivattyú ,szennyvíz szivattyú ,szennyvíz szivattyú akció , szivattyú, szivattyúk,

Technikai adatok

Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
max.merülési mélység méterben 7 M
max.szemcseméret mm-ben 30 MM
Max. szállítási mennyiség l/h 8000 LPH
Felület szívás mm-ig 35 MM
Márka AL-KO
Bruttó súly kg 5.1 KG
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Vezetékhossz m-ben 10 M
Motorteljesítmény wattban 400 W
Nettó súly kg 4.5 KG
max.emelési magasság méterben 5 M
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.