FŰNYÍRÓ 4.27 E PLUS CLASSIC

Termék szám: 113528 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
Biztonsági kapcsoló, elengedéskor automatikusan leállítja a motort · Széles abroncsok kímelik a gyepet és oltimális vezetési kényelmet biztosítanak · Központi vágási magasság állítás erős rugók segítségével · Ergonómikusan formált összecsukható tolókar az egyszerű kezelhetőség illetve helymegtakarítás érdekében. · Optimális vágás és befogadás- az aerodinamikailag formált háznak és magas kiöntőrésznek köszönhetően · Szegély közeli nyirás-az optimális geometriailag kialakított háznak köszönhető · Nagy volumenű fűgyűjtő nagy nyílással a könnyebb kiürítés érdekében · Fűgyűjtő egyszerű összeszerelése (3-részes) · Könnyű szállítás, köszönhető az integrált fogantyúnak Stabil keréktengelyek akciós fűnyírók,elektromos fűnyírók,elektromos fűnyírók akció,fűnyíró elektromos ár,fűnyíró vásárlás, fűnyírók online,legjobb elektromos fűnyírók,legjobb fűnyírók,minőségi fűnyírók,

Technikai adatok

Fűgyűjtő telítettség jelző van
Funkciók 2in1
Első kerékátmérő mm-ben 160
Golyóscsapágyas kerekek nem
Kerékmeghajtás nincs
Alkalmas fűfelület m²-ben 600
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Kések száma 1 ST
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Oldalkidobás nem
Hátsó kerékátmérő mm-ben 220
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Mulcsozás nem
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 85
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Meghajtó típusa Elektromos
Fűgyűjtő térfogat liter 48
Fűgyűjtővel Igen
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Gyűjtés igen
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Vágásszélesség cm-ben 42
Vágómélység min/max (mm) 20 - 70
Motorteljesítmény watt-ban 1600
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.