AL-KO kertigép online shop

Mi az előnye: Egyenesen a gyártótól vásárolhat, közvetlenül megtalálhatja kedvezményes ajánlatainkat,valamint praktikus információkat kaphat termékeinkhez.

A szezon fénypontjai:

Smart Gardening | AL-KO Inteligens Gyepápolás

Okos kert az Alexa-val, IFTTT és inTOUCH alkalmazással: Intelligens megoldások, melyek megkönnyítik Önnek a kerti munkát.

AL-KO Akku Termékcsaládok | AL-KO Akku Kertigépek

Akku Power minden kertbe: Fedezze fel az AL-KO akkus termékcsaládokat a különböző kerti feladatokhoz.

Aktuális TOP témák:

Dobozsérült és kifutó termékek|

Dobozsérült és kifutó termékek speciális, egyedi áron !

AL-KO okos fűnyírók| AL-KO akkus fűnyírók

Legyen okos és nyomja meg a gombot. Fedezze fel okos fűnyíróinkat!

Alkatrészek| AL-KO eredeti alkatrészek

Keresse meg az eredeti alkatrészeket kerti gépeihez, és rendelje meg őket alkatrész szaküzleteinkben

Kisállatbarát kert

Állatbarát kert a robotfűnyírók ellenére: Hogyan védjük meg a sündisznókat, méheket és társait.

Az 1931-ben alapított családi vállalat - a mai AL-KO Kober Group - vezető szolgáltató a kerttechnikában, az autóipar és a légtechnika területén. A kerttechnikában minden olyan kerti berendezést kínálunk, amelyre szüksége lehet egy gyönyörű és gondozott kerthez. Nemcsak fűnyírók és robotfűnyírók széles választékát találja meg, hanem számos más gyepápoló terméket is: a motoros kaszáktól és a gyepszellőztetőktől kezdve a kert öntözésére szolgáló vízszivattyúkig. A fa- és sövényápolás gyerekjáték az ergonomikus sövénynyírókkal, az erőteljes motoros fűrészekkel, lombfúvókkal és aprítókkal, valamint a fahasogatókkal is. Ezen kívül szerepelnek Smart Garden eszközök és alkalmazások is a kínálatunkban - hogy Ön is intelligens hálózatba tudja kapcsolni a kertjét.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.